17 Kasım 2011 Perşembe

IDEA Jeneratör Firma Hakkında

IDEA 15 Yılı aşan tecrübesi ile, 2005 yılında kurulmuş olup; TS EN ISO 9001 : 2008 belgesi kapsamında Jeneratör İthalatı,  Jeneratör İmalatı ve Satışı, Marine Jeneratör İmalatı, Marine Tip Dizel Motor Modifikasyon ve Satışı, Elektrik Motorları İthalatı Ve Satışı, Patlamaya Karşı Sertifikalı Ürün Grubu İthalatı ve Satışı İle tüm bunlara ait satış sonrası hizmetleri ile iştigal etmektedir.

Giderek büyümekte olan Jeneratör Pazar Talepleri doğrultusunda, IDEA Jeneratör olarak siz müşterilerimizin tüm isteklerini yerine getirme arzumuz, satış sonrası hizmetlere ağırlık vermemizi sağlamıştır. IDEA Jeneratör, Jeneratör İmalat Ve Satışının yanı sıra; Jeneratör yer tespit, keşif, Jeneratör montaj, Jeneratör Periyodik Bakımı, Jeneratör Yedek Parça İmalat Ve Satışı, her marka jeneratör servisliği vererek jeneratör ile ilgili tüm sorunlarınıza çözüm getirmektedir. Uzmanlaşmış kadromuz ile IDEA Jeneratör olarak 24 saat Jeneratör Servis Hizmeti vermekteyiz.

Jeneratörler almadan önce tüm müşterilerini Jeneratör Yük Testlerine davet eden IDEA Jeneratör, güvenirliğini bu testlerle de her zaman kanıtlamıştır.



IDEA Jeneratör, İstanbul İmes’te bulunan merkezi dışında 2011 yılında İstanbul Paşaköy’de yeni fabrikasını açmış olup sizlere daha iyi hizmet vermek için jeneratör imalatını burada sürdürmektedir. Firmamızı daha yakından tanımak için IDEA Jeneratör fabrika testlerinde, siz değerli müşterilerimizi aramızda görmekten her zaman memnuniyet duyacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder